دسته بندی | برق |
بازدید ها | 8 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 5386 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 211 |
مقدمه
دستگاههای الكتریكی امروزه بخش وسیعی از صنعت را بخود اختصاص دادهاند و هر روز بر تعداد آنها افزوده میگردد. هر روزه علاوه بر افزایش كمی، تعداد دستگاههای، از لحاظ كیفیت كاری و حساسیت ودقت در انجام كار روزبهروز بهتر شده و قابلیتهای انجام كار آنها بیشتر میشود. و در یك خط تولید سری ممكن است كه یك دستگاه نقش حیاتی ایفا كند و خرابی یك دستگاه تولید كارخانه را با خطر روبرو كنندو همچنین بعلت هزینه بسیاری كه برای ساخت یا تهیه این دستگاهها استفاده شده است در صورت و در آمدن اشكالی در كار آنها در اثر عدم ایجاد سیستم توزیعو حفاظت مناسب باعث بروز صدمات و زیانهای چه از نظر مادی و چه از نظر زمانی میگردد. مهیا كردن انرژی الكتریكی برای یك دستگاه شدی د ظاهر كار سادهای باشد و بدون نیاز به معاملات پیچیده ریاضی صورت گیرد لیكن در ضورت بیدقتی هر جسم جزئی میتواند باعث بروز خطراتی برای سیستم دستگاه و سیستم توزیع و صدمات برای كمیت تولید كارخانه گردد. بعنوان مثال میدانیم در موتورهای الكتریكی گشتور با توان دوم ولتاژ نسبت مستقیم دارد TxV2 بنابراین تغییرات ناچیزی در ولتاژ میتواند تأثیر زیادی روی گشتاور و نحوة عملكرد لكتروموتور و در واقع میتوان گفت كه با یك سیستم توزیع و حفاظت مناسب هم بكارگیری دستگاه را بهتر میكند و همچنین باعث طول عمر آنها میگردد.
در این پروژه سعی شده است كه با بكارگیری نكات علمی، فنی و عملی طراحی سیستم توزیع قدرت، حفاظت، روشنائی و همچنین صوتی و مخابراتی انجام گیرد و از تركیب اطلاعات تئوری و تجربی افراد صاحب نظر به یك طرح ایدهآل و مناسب از نظر علمی و عملی و اقتصادی برسیم.
فصل اول
مشخصات كارخانه
1 – مشخصات عمموی كارخانه
كارخانه ایران كپسول با مساحت 12000 متر مربع در جاده اندیشه (واقع در سه راهی شهریار – سر آسیاب – فردیس) در سال 1376 افتتاح شد.
ساخت این كارخانه حدود 2 سال زیر نظر یك شركت كانادائی طول كشید كه اولین و تنها تولیدكننده پوكه كپسول داروئی (ژلاتین كپسول) در ایران میباشد كه روزانه حدود 50000 پوكه كپسول را تولید میكند.
پرسنل این كارخانه حدود 150 نفر میباشد كه بصورت 24 ساعته در سه شیفت مشغول به كار هستند.
2 – قسمتهای كلی كارخانه
این كارخانه از سه قسمت كلی در دو طبقه ساختمانی تشكیل شده است
1 – 2) قسمت اداری و عمومی
2 – 2) قسمت تولید و نگهداری
3 – 2) قسمت تاسیسات الكتریكی و مكانیكی
1 – 2) قسمت اداری و عمومی:
قسمت اداری از سه اتاق در طبقه همكف و هشت اتاق در طبقه بالا تشكیل شده است. قسمت عمومی از آشپزخانه، نهارخوری آقایان و بانوان، تولت آقایان و بانوان، نمازخانه و درمانگاه در طبقه همكف و سالن آمفی تائتر و كتابخانه در طبقه بالا تشكیل شده است. همچنین یك اتاق نگهبانی جلو درب ورودی كارخانه واقع میباشد.
نظرات شما عزیزان:
:: موضوعات مرتبط: آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی، ،
:: برچسبها: دانلود پایان نامه رشته برق، طراحی تاسیسات الكتریكی شركت ایران كپسول , دانلود پایان نامه رشته برق , دانلود پایان نامه طراحی تاسیسات الكتریكی شركت ایران كپسول , طراحی تاسیسات الكتریكی , طراحی تاسیسات الكتریكی شركت ایران كپسول , ایران كپسول , دانلود پایان نامه,